perjantai 23. heinäkuuta 2021

Kajaanin Ytty-nuoria Naapurinvaaralla

Etenkin näin heinäkuussa, kun monet toimijat ovat kesälomalla ja monet toiminnot supistettuina tai jopa kokonaan tauolla, olemme pyrkineet ylläpitämään aktiivisuutta Kajaanin Ytty-nuorten kanssa muun muassa tekemällä hieman säännöllisemmin virkistyspäiväreissuja lähiluontokohteisiin. Samalla Ytty-hankkeen työntekijät voivat kohdata ja palaveerata kutakuinkin koronaturvallisesti kasvotusten, mikä sekin on muuttunut toistaiseksi vallitsevan tilanteen takia haastavammaksi.

Torstaina 22.7. kävimme Sotkamon Naapurinvaaralla sijaitsevalla Naapurinlouhen Kodalla. Sää oli aiempaan tänä kesänä tottuneena melko viileä ja epävakainen, mutta kodan sisällä tulien ääressä tarkeni paremmin kuin hyvin! Naapurinvaaran luonto- ja kulttuuripolku on helposti saavutettava ja helppokulkuinen luontokohde, eikä meidän Ytty-porukankaan tarvinnut olla kotapaikalla keskenämme, vaan paikalla oli myös muitakin retkeilijöitä, erityisesti lapsia huoltajineen. Vuorottelemalla kaikki saivat kuitenkin nauttia retkieväät kodassa terveysturvallisesti. Suuret kiitokset Spartakin Nikolle, joka tottuneena erämiehenä huolehti muun muassa siitä, että kodassa riitti lämmintä ja tulisijassa hyvät tulet ja hiillokset makkaran ja lihan paistoon meille kaikille!





























 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liiketoiminnan opintoja nuorisotyöyhdistyksessä?!?

Ensimmäisenä ei ehkä tule heti mieleen, että Spartakin kaltaisessa erityisnuorisotyöyhdistyksessä voisi opiskella varhaiskasvatus- ja nuoris...