maanantai 21. kesäkuuta 2021

Terveisiä liikennepuistosta!

Pyörittämämme Kajaanin liikennepuisto on ollut avoinna kesäkuun alusta asti ja alkuviikot puistossa ovatkin olleet todella vilkkaita. Kävijöitä on ollut useita kymmeniä päivittäin niin läheltä kuin kaukaakin, pienempiä ryhmiä ja isompia ryhmiä. Liikennepuiston suosio osoittaa, että tällekin palvelulle on tarvetta ja kysyntää lasten ja lapsiperheiden keskuudessa. Onneksemme myös koronatilanne on parantunut ja säätkin ovat suosineet ulkoaktiviteetteja, joten liikennepuistokin voi palvella asiakkaitaan täydellä teholla. Pidämme edelleen kuitenkin huolta asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveysturvallisuudesta muun muassa desinfioimalla liikennepuistossa käytettävät ajoneuvot ja muutkin välineet säännöllisesti jokaisen vaihtuvan asiakkaan ja asiakasryhmän välissä. Tämänkin puolesta liikennepuistoon on siis turvallista tulla.

Meillä on tänä kesänä liikennepuistossa kolme nuorta kesätyöntekijää. Kaksi heistä on palkattu Kainuun Osuuspankin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan tuella sekä yksi Kajaanin kaupungin kesätyösetelillä. Lisäksi liikennepuistossa on työkokeiluun osallistuvia henkilöitä ja Spartakin omia työntekijöitä Iipoista, jotka ohjaavat kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita ja vastaavat siitä, että kaikki sujuu puistossa niin kuin kuuluukin.

Liikennepuistossa toimii tuttuun tapaan kioski, josta voi ostaa edullisesti jäätelöä, mehujäätä, limonadia, pillimehuja, makeisia ja kahvia. Kioskilla on myös asiakaspalautelaatikko, johon jokainen halukas voi jättää ruusuja tai risuja käyntikokemuksestaan liikennepuistossa. Palautteita onkin tullut jo varsin mukavasti!

Ellet vielä ole käynyt Kajaanin liikennepuistossa tälle kesälle, tule tutustumaan ja viihtymään! Ja jos oletkin jo käynyt, tervetuloa uudestaan! Samoin voit vinkata puistosta yhtenä varteenotettavana käyntikohteena esimerkiksi tuttavillesi tai Kajaaniin saapuville kesävieraillesi. Liikennepuistoalue sijaitsee Ämmänpuistossa, Mainuantien ja Ratakadun risteyksessä. Olemme yleisölle avoinna koko kesän ajan maanantaista perjantaihin kello 10 - 16, poikkeuksena juhannusaatto 25.6. jolloin puisto on kiinni. Tervetuloa liikennepuistoon viettämään kesäpäivää lasten kanssa!


Avoinna läpi kesän maanantaista perjantaihin klo 10-16.

Liikennepuistossa käy myös isompia ryhmiä...

Tilaa riittää!

Etualalla menopelejä myös pienemmille lapsille.

Ohjaajat valvovat ja auttavat.

Parkissa on vielä pari autoa.

Vanhemmat mukaan!

Lapset ja menopelit.

Kioskilla menoa seuraa myös liikennepuistomaskottimme Erkki!

Kioskin katokseen pääsee halutessaan välillä varjoon auringonpaahteesta.

Palautelaatikko


Sydäntä lämmittävää palautetta työstämme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liiketoiminnan opintoja nuorisotyöyhdistyksessä?!?

Ensimmäisenä ei ehkä tule heti mieleen, että Spartakin kaltaisessa erityisnuorisotyöyhdistyksessä voisi opiskella varhaiskasvatus- ja nuoris...