maanantai 20. joulukuuta 2021

Tämän vuoden viimeinen Ytty - Nostetta nuorille -hankkeen reissu

Tiistaina 14.12. kaksi Ytty- Nostetta nuorille -hankkeessa mukana olevaa nuorta Kajaanista sekä ohjaaja viettivät toiminnallisen päivän Rautavaaralla nuorisokeskus Metsäkartanossa. Vallitsevien olosuhteiden takia reissuun ei valitettavasti tällä kertaa päässyt enempää nuoria, mutta pienelläkin tiimillä ja hyvällä yhteishengellä sekä ammattitaitoisella ja kannustavalla ohjaamisella saimme viettää kehittävän ja antoisan päivän.

Päivän ohjelmassa oli Lautapelit liikunnaksi -työpaja liikuntasalissa, Savityö musiikin tahtiin -työpaja käsityöpajalla sekä Ihmiscurling.

Nuoria ohjannut Tanja Liimatainen tekee nuorisotyötä suurella sydämellä, ja hän tarjosi nuorille avaria ja kannustavia näköaloja niin nuoriin itseensä kuin myös maailmaan.

Metsäkartanon nuorisokeskus tarjosi luonnonläheisen, monipuolisen, toiminnallisen ja turvallisen ympäristön, jossa myös meidänkin Ytty-nuorilla oli mahdollisuus elämykselliseen yhdessäoloon. 

Kiitokset nuorisokeskus Metsäkartanon väelle!

YTTY Nostetta nuorille -hanke on joululomalla 22.12. alkaen palaten sorvin ääreen 10.1.2022 jatkuen. Haluamme kiittää kaikkia teitä asiakkaitamme, palveluissamme ja toiminnassamme tänä vuonna mukana olleita ihmisiä, läheisiä sekä lukuisia verkosto- ja yhteistyökumppaneita. Kiitos, että olette olleet mukana!

Rauhallista joulua ja parempaa Uutta vuotta 2022!
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koronaohjeistusta varhaiskasvatukseen ja Spartakin toimintojen toteutus

Kajaanin kaupunki on saanut Kainuun sotelta 15.1.2022 uuden ohjeistuksen vallitsevaan koronatilanteeseen. Jatkossa koko luokan kattavia kara...