tiistai 18. toukokuuta 2021

Oppisopimusopiskelijan kuulumisia!

Olen Emmi, pian 28-vuotta täyttävä opiskelija Kajaanista. Opiskelen kasvatus- ja ohjausalaa ammattikoulussa ja valmistun lastenohjaajaksi. Olen ollut oppisopimuksella Spartakilla Kätönlahden Iltapäivätoiminnan ohjaajana viime syksystä saakka. Lukukausi on ollut opettavainen ja on ollut ilo tutustua työporukkaan ja lapsiin. Kesällä minut voi nähdä liikennepuistossa, muistakaahan tulla käymään!

Olen suorittanut näytöt kahdesta eri tutkinnon osasta, joista jälkimmäisen ohjelmaan kuului mm. askartelua, omien positiivisten puolien miettimistä tehtävässä Hyvä Minä- Hyvä Me, mielikuvamatka, totta vai tarua -visailu sekä meidän iipan ykkös- ja kakkosluokkalaisten omat pienet kevätjuhlat. Juhlien teemana oli mukava yhdessä oleminen sekä lempimusiikin kuuntelu. Kaikilla oli mukavaa ja juhlat olivat iloa ja naurua täynnä!


Juhlissa kuunneltiin lasten valitsemaa musiikkia sekä herkuteltiin kääretorttukakulla.



Nautimme aurinkoisesta kevätpäivästä ja kävelimme läheiseen puistoon lasten kanssa.


Hyvä Minä - Hyvä Me! Lapset saivat pohtia omia positiivisia puoliaan ja kirjoittaa ne ylös.


Mielikuvamatkassa käytiin rauhoittuen ja rentoutuen läpi vuodenajat.



Totta vai Tarua -visailussa pohdittiin pareittain tai pienessä porukassa eläinaiheisia väittämiä.



Äitienpäiväksi koristelimme muovipurkit silkkipaperikukkasilla ja istutimme auringonkukat multaan. Mukavasti lähti kaikilla siemenet itämään ja lapset saivat viedä kauniit auringonkukan alut kotiin kasvamaan.


Askartelimme äitienpäiväkorteiksi herkulliset donitsit.



Kevät on jo pitkällä ja tätä lukuvuotta on jäljellä enää muutama viikko. Nautitaan auringosta ja touhuillaan vielä hetki yhdessä tällä porukalla. Mukavaa kevättä! 😊



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liiketoiminnan opintoja nuorisotyöyhdistyksessä?!?

Ensimmäisenä ei ehkä tule heti mieleen, että Spartakin kaltaisessa erityisnuorisotyöyhdistyksessä voisi opiskella varhaiskasvatus- ja nuoris...