keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Käsityöpajan tuotteita myynnissä!

Käsityöpajamme toimii aktiivisesti ja pajalla valmistuu koko ajan monipuolisesti laadukkaita ja uniikkeja käyttö- ja koristetuotteita moneen eri tarpeeseen ja tarkoitukseen. Tuotteet valmistetaan lähes poikkeuksetta kierrätysmateriaaleista. Tuotteitamme voi ostaa edullisesti suoraan Varastokatu 7:n toimitiloistamme joko käteisellä, pankkikortilla tai laskulla. Lähitulevaisuudessa avaamme myös verkkokaupan, jonka kautta tuotteita voi jatkossa ostaa ja tilata kätevästi. Alla osa tällä hetkellä valmiista tuotteistamme kuvineen ja hintoineen. Päivitämme valikoimaa sitä mukaa kuin uusia tuotteita valmistuu!

Muistathan, että kauttamme voit tilata ja valmistuttaa myös juuri omannäköisesi tuotteen. Lisäksi ompelimomme tekee asiakkaiden omiin tuotteisiin korjaus- ja muutostöitä alla olevan hinnaston mukaisesti. Tule käymään paikan päällä tai ota yhteyttä!

Noudattamme koronaohjeita! Tulethan paikalle vain terveenä ja maski- ja hygieniasuosituksia noudattaen, kiitos!








Pienemmät pussukat 3,50 - 4,00 e

Isommat pussukat 7,00 e

Tabletin suojapussukat 8,50 e

Kännykän suojapussukat 8,50 e

Vuorilliset pipot 8,50 e

Trikoopipot 5,00 e

Rannekkeet 2,50 e

Huopatossut 10,00 e
Huivi akryylikangasta 15,00 e

Kangaskassit 15,00 e







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liiketoiminnan opintoja nuorisotyöyhdistyksessä?!?

Ensimmäisenä ei ehkä tule heti mieleen, että Spartakin kaltaisessa erityisnuorisotyöyhdistyksessä voisi opiskella varhaiskasvatus- ja nuoris...